Mjukvaror, leverantörer och plugins

Vi använder ett antal olika leverantörer och plugins i våra projekt, nedan kan ni läsa lite om dem!

Umbraco CMS
Detta är världens största ASP.NET Open Source CMS, och under hösten 2013 så valde vi att lägga ner vårt eget CMS och istället gå över till Umbraco CMS. Du kan läsa mer Umbraco undertjänster/umbraco-cms, eller på deras egen sajt www.umbraco.com.

Klarna
För olika typer av sajter där vi behöver integrera en betalningslösning så använder vi Klarna. Fördelden med Klarna är att de har stöd både för kreditkortsbetalning, direktbetalning och faktura. Dessutom är deras betalningsflöde responsivt, vilket gör att det är enkelt att genomföra köp både med dator, surfplatta och mobil. Vi är återförsäljare av Klarnas tjänster, så kontakta oss om ni vill ha hjälp att tjäna pengar på webben. Mer info om Klarna finns på www.klarna.se.

Billogram
Nog för att vi är kostnadseffektiva, men efter projektet är slutfört så behöver vi trots allt få en liten peng för vårt arbete. Vi sköter vår fakturering i Billogram vilket gör att ni får en faktura via e-post som ni enkelt kan betala. Detta är en mycket smidig tjänst som underlättar både för oss och våra kunder. www.billogram.se.

iPeer
Vi driver även ett webbhotell och den server har vi i tryggt förvar hos iPeer. Vi är även återförsäljare för iPeers tjänster, så om ni vill ha en egen server eller hyra en VPS eller Hyper-V lösning så kan vi hjälpa er. För mer information om iPeers tjänster kan ni kika på www.ipeer.se.

Binero
Utan domän så blir det ingen hemsida! Vi registrerar alla våra domäner via Binero. Det gör att vi kan hjälpa er med serverplats via iPeer, domänregistrering via Binero och sedan skapa en webbdesign och hemsida åt er, och pang bom så är hela paketet klart och allt ni behöver göra är att fylla på med texter och bilder. www.binero.se.

Mailchimp
Detta är ett underbart verktyg för att skapa e-postutskick. Man kan använda sig av olika färdiga mallar eller bygga egna mallar. Man kan även skapa olika typer av e-postlistor eller integrera en nyhetsbrevsruta direkt på hemsidan som då postar anmälningarna direkt till e-postlistorna. För de flesta kunder kan man använda gratiskontot, ja du läste rätt - helt gratis! Men har man stora prenumerationslistor så kan man köpa antngen månadskonton eller köpa en pott. För mer information kan ni kika på www.mailchimp.com.

Basecamp
Vi har alltid massa parallella webbprojekt och webbsajter på gång, så för att hålla reda på allt så använder vi Basecamp som projektledningsverkyg. I vissa av våra större projekt så bjuder vi även in kunden till Basecamp så att de kan delta aktivt i projektet och löpande rapportera in kommentarer och feedback. Mer information om Basecamp finns på www.basecamp.com.

Tick
För att kunna hålla reda på all tid som vi lägger, både internt och för våra kunder så rapporterar vi in all tid i ett verktyg som heter Tick. Det gör att vi enkelt kan följa upp hur mycket tid varje projekt tagit, och i de fall där vi har löpande avtal med kunderna så kan vi enkelt få ut exporter som vi bifogar med fakturorna. www.tickspot.com.


Top