Vi kan erbjuda ett brett urval av tjänster för att skapa lyckade webbprojekt! Vi använder en rätt klassisk projektmodell när vi bygger webbsajter, men vi är givetvis flexibla vad gäller upplägg. I vissa fall så har kunderna en egen byrå som gör webbdesignen, och då bygger vi enbart CMS plattformen och då implementerar kundens design i vår plattform.

Backspinn är även specialister på att bygga skräddarsydda webbapplikationer och appar för mobiler och surfplattor. I dessa fall så sätter vi upp riktlinjerna för projektet på bästa sätt utifrån de förutsättningarna.

Men för de flesta projekten så genomför vi projektet i dessa steg:

1. Kundmöte
Vi kommer och hälsar på er, och ni berättar lite om vad ni önskar uppnå och vi berättar lite om oss.Till skillnad från många andra byråer så kommer vi inte be om kaffe, men gärna ett glas vatten eller kanske en kopp the.

2. Estimat
Utifrån mötet och era önskemål så tar vi sedan fram ett estimat om beskriver projektet och även då ger en estimerad prislapp på projektet. Om ni tycker allt ser bra ut så signar ni bara på estimatet sen är vi game on!

3. Webbdesign
Om ni har en grafisk profil så utgår vi ifrån den, annars så tar vi fram webbdesign utifrån den grafiska profil vi tycker fungerar bäst för era behov. Tillsammans med er så kommer vi sedan att korrigera designen tills ni är helt nöjda. Mycket viktigt är att man tar fram en design som är responsiv som anpassar sig efter datorer, surfplattor och mobiler. I vissa fall så har ni kanske en annan byrå som tagit fram designen, i dessa fall så hoppar vi helt enkelt över detta steget.

4. Programmering av gränssnitt
När designen är klar så sätter vi igång och kodar upp ramverket. Nu börjar sajten ta form och ni kommer att få tillgång till utvecklingsmiljön så att ni får följa bygget.

5. Implemtering av CMS Plattform
När grässnittet är klart så börjar vi nörda in oss rejält och börjar bygga upp den bakomliggnade plattformen som gör att ni själva kan uppdatera texter och innehåll. Under denna process är det bara invänta vidare besked från oss, och de kan ta allt från ett par dagar till ett par veckor beroende på hur stor er sajt är.

6. Tester, utbildning och inläggning av texter
När plattformen äntligen är klar så kommer ni få se slutresultatet! Det är nu dags för er att påbörja tester, och vi hjäler er att komma igång med plattformen så att ni kan börja lägga in texter och bilder och testa systemet.

7. Lansering
Tjohoo! När ni är klara med att ha lagt in allt material så är det dags för lansering! Antingen så sätter vi upp sajten på vår server, eller så kör vi igång den på er server. Domänen pekas och vips så är sajten uppe och snurrar!

 


Top