• Bro Hof Slott Golf Club

    Lagom till att Sveriges golfare släpps ut på grönbete passar vi på att lansera en ny sajt åt en av Europas finaste golfbanor

  • Ework Group

    Backspinn har byggt upp en ny multilingual sajt åt Ework Group som innehåller kopplingar mot externa parter och ett massivt internt Uppdrags API

  • Direct Link en del av Post Nord

    Direct Link en del av Post Nord.

"När backspinn flyttade över vår sajt till deras nya plattform baserad på Umbraco CMS och hjälpte oss med sökmotoroptimering så ökade vi trafiken med 85% jämfört med samma period förra året!"

Sandra Nordin - NMK Företagsmäklare

"Pågarna på backspinn har hjälpt mig med en ny webbsajt och har även skapat en tjusig e-postmall så jag kan göra fina mailutskick till gänget i Café Opera Golf. Det bästa av allt, de finns alltid till hands när jag behöver hjälp!"

Göran Bronz - Café Opera Golf



Våra tjänster

Hemsidor

Dags att bygga en ny webbsida? Vi hjälper er att ta fram responsiva och moderna sajter baserade på Umbraco som skapar affärsnytta och mervärde för ert företag! Kort och gott, vill ni ha en fräsig sajt är det bara kontakta oss!

Responsiv Design

Nuförtiden använder man responsiv design när man bygger en hemsida. Det gör att sajten anpassar sig för datorer, surfplattor och mobiltelefoner, mycket smidigare än att bygga en separat sida för mobiltelefoner, eller hur!?

Mobilappar

Vi bygger Appar på ett sätt som gör att de blir kostnadseffektiva att utveckla (Hybridappar i HTML5), samt att de är lätta att underhålla och vidareutveckla. Hur bra är inte det på en skala? Slå en signal så berättar vi mer!

Projektledning

Det behövs pärmbärare i alla typer av projekt, och vi kan hjälpa er med teknisk projektledning av alla möjliga slag. Kontakta oss så kan vi skryta lite om alla lyckade projekt vi genomfört!


Top